DE LA UNIVERSITAT A LA PANTALLA

Casos d’èxit del Pitching Audiovisual

Dimecres 20 de novembre, 19h / Sala Raval del CCCB

Més de 100 projectes s’han presentat en les darreres edicions del Pitching Audiovisual, dels quals un 40% han estat produïts o es troben en fase de producció. Com és el camí per arribar a produir un projecte universitari? Ho parlem amb tres dels projectes que s’han fet realitat després del seu pas pel Pitching Audiovisual i que han aconseguit reconeixement entre el públic i en festivals.

MODERA: Sergi Vicente, director de Betevé

els projectes:

Les de l'hoquei és una sèrie de televisió produïda per Televisió de Catalunya i Brutal Media.

És el resultat del treball de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada.

Pel·lícula de rostres i paisatges, aquesta òpera prima observa el pas de l’adolescència a l’edat adulta a través dels ulls de la seva protagonista.

Dirigida per Marta Lallana i Ivet Castelo, ha guanyat la Biznaga de Plata a millor pel·lícula Espanyola al Festival de Cinema de Málaga. 

Daura és un jove banyolí fruit de dues cultures, de dues maneres d’entendre el món i de sentir la religió. Un seguit de males decisions van dur-lo a la presó. Gràcies el poder de la música i del rap com a mitjà d’expressió, va aconseguir trobar refugi i salvació.

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya