El Pitching és un espai de trobada entre professionals i talent emergent format a les universitats catalanes. Neix amb l’objectiu de ser el punt de trobada entre els estudiants universitaris que estan desenvolupant projectes audiovisuals i els professionals amb interès a participar-hi.

Aquesta iniciativa pionera s’inicia gràcies a l’acord entre el Clúster Audiovisual de Catalunya i les Universitats Catalanes i facilita un primer contacte entre estudiants de cursos de grau i màster de Comunicació Audiovisual i cinema amb productors, televisions i distribuïdors.

El Pitching Audiovisual Universitat-Indústria celebrarà la seva cuarta edició durant la Setmana del Talent, del 19 al 22 de novembre, i prèviament tindrà lloc un taller preparatori pels estudiants del projectes seleccionats.

TALLER DE PITCHING

Com a preparació per al Pitching, prèviament tindrà lloc un taller preparatori. Els estudiants podran treballar intensivament en millorar l’exposició dels seus projectes, gràcies als tutors que hi participen.

ACTIVITAT NO OBERTA AL PÚBLIC

REUNIONS INDIVIDUALS

Posteriorment tindran lloc reunions individuals, a porta tancada, entre els estudiants que hagin presentat projecte i les productores.

ACTIVITAT NO OBERTA AL PÚBLIC

PITCHING AUDIOVISUAL – presentació de projectes

Una vintena de projectes seleccionats prèviament per un comitè de professionals es presentaran davant d’un grup de representants del sector audiovisual. Els estudiants disposen de 7 minuts per presentar el seu projecte (clip inclòs) i els professionals, de 7 minuts per fer comentaris i preguntes.

 

ACTIVITAT PER INVITACIÓ

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya