LA INDÚSTRIA AUDIOVISUAL S'ENTREGA AL PITCHING AUDIOVISUAL UNIVERSITAT-INDÚSTRIA


• Durant dos dies es van celebrar 107 reunions entre les principals productores catalanes i els projectes dels estudiants de 12 centres universitaris catalans

• Més de cinquanta empreses avaluen 16 projectes audiovisuals de ficció, no ficció i noves finestres

• La iniciativa fomenta la incorporació de les noves promocions universitàries a la indústria

El primer Pitching Audiovisual Universidad-Indústria va tancar les seves portes amb un gran èxit de participació i una valoració molt positiva per part de l’organització. La iniciativa, celebrada entre el 21 i el 22 d’octubre, ha presentat 16 projectes audiovisuals davant les principals productores catalanes. Més de cinquanta empreses i entitats del sector han volgut formar part d’aquesta primera experiència.

L’esdeveniment ha reunit a un total de 277 persones y s’han celebrat 107 reunions entre alumnes d’universitats catalanes i la indústria, en les que els estudiants van exposar els seus projectes en desenvolupament. Xavier Guitart, President del Clúster Audiovisual —impulsor i organitzador de l’esdeveniment— va expressar la seva satisfacció “pel gran nivell d’implicació de la industria i de les universitats en aquesta primera edició”. També va afirmar que “la integració i la complicitat de tots els agents del sector són clau que permetrà que la indústria audiovisual catalana s’enforteixi”.

En quant als estudiants, 32 alumnes van presentar 16 projectes: cinc a la categoria Noves Finestres, quatre de Ficció i set de No Ficció. A Noves Finestres es va presentar No Signal, 461, Incredible Shrinking Detective o Cubzzle. En l’àmbit de Ficció, es van avaluar Daimon, L’Última Carta, The Show of God, y Mediocrity. En l’apartat de No Ficció, els títols van ser I Quartieri Spagnoli. Detrás de los perjuicios, La realitat dels somnis, In (capaços), Reinventados, Lligams y El Gran Premi de Carol.

Els 12 centres universitaris que van participar són Universitat Autònoma de Barcelona-UAB, Universitat de Barcelona-UB, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna Universitat Ramon Llull, Universitat Pompeu Fabra-UPF, Universitat Rovira i Virgili-URV, Universitat de Lleida-UdL, Universitat de Vic-UVIC, Universitat Internacional de Catalunya UIC, La Salle Campus Barcelona Universitat Ramon Llull, Universitat Abad Oliba CEU, Escola Universitària ERAM (Universitat de Girona) i Escola Superior Politècnica Tecnocampus (Mataró). D’altra banda, el Pitching Audiovisual Universitat-Industria va comptar amb la col·laboració de TV3, BTV i 8TV.

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya