ELS ALUMNES AMB PROJECTES COMENCEN A PREPARAR ELS SEUS 'PITCH'


El 22 i 29 de novembre, Yeri Bermúdez (Filmax) i Oriol Gispert (Lupa Produccions) imparteixen un taller per preparar els alumnes en la presentació dels seus projectes.

Set minuts, un projecte audiovisual i una taula avaluadora de professionals d’alt nivell, amb uns quants minuts més per a preguntes i comentaris. És a dir, prop d’un quart d’hora en total. Aquests són els ingredients que conformen cada pitch professional i que també conformaran els pitch del Pitching Audiovisual Universitat-Indústria 2016 (1 i 2 de desembre, CCCB) que enguany reuneix 17 projectes (de ficció, no ficció, noves finestres i formats televisius), creats per alumnes dels últims cursos de grau de comunicació audiovisual i/o cinema, provinents de 15 centres universitaris.

Els pitch són presentacions comprimides, on els i les alumnes tenen el temps just per presentar els seus projectes audiovisuals de forma clara i alhora atractiva. És a dir, en escassos minuts hauran de provar de convèncer televisions i productores. Una tasca gens fàcil.

Amb la finalitat, doncs, de preparar els alumnes, el Pitching Audiovisual enguany comptarà amb un taller que ocuparà dos dimarts consecutius (22 i 29 de novembre, a la Sala Raval del CCCB).

L’impartiran dos experts en presentació de projectes en desenvolupament: Yeri Bermúdez, director de continguts de Filmax, i Oriol Gispert (Lupa Produccions), director, productor executiu i professor de documentals.

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya