EL PITCHING CREIX I ES TRANSFORMA EN LA SETMANA DEL TALENT AUDIOVISUAL


El Pitching Audiovisual Universitat-Indústria, un projecte consolidat que compta amb dues edicions celebrades amb èxit i el suport dels principals centres universitaris catalans, enguany creix i es transforma en la Setmana del Talent Audiovisual.

El Clúster Audiovisual de Catalunya ha decidit ampliar el seu projecte davant d'un sector cada cop més implicat i amb interès d’apropar-se al nou talent emergent. Per això neix la Setmana del Talent Audiovisual, trobada que se celebrarà del 28 de novembre a l’1 de desembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

A banda del Pitching, que es mantindrà, la Setmana inclourà, també, el Mercat de Nous Professionals, un espai coorganitzat amb Barcelona Activa, pensat per ajudar les empreses del sector a trobar joves talents. I oferirà un ventall de conferències i estudis de cas destinats a identificar els nous talents i les noves tendències.

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya