Busques feina? Participa al Mercat de Nous Professionals

Encara no coneixes el Mercat de Nous Professionals? Tenim 20 ofertes que t'estan esperant!

Coorganitzat amb Barcelona Activa, agència de desenvolupament local de l'Ajuntament de Barcelona, el Mercat de Nous Professionals és un espai pensat per facilitar a les empreses del sector audiovisual el contacte amb joves talents que busquen una oportunitat laboral.

En què consisteix?

Amb l’objectiu de fer eficient el contacte entre empreses i candidats, Barcelona Activa fa una selecció de candidatures en funció de la demanda de cada empresa. Passada la selecció, el Mercat organitzareunions de 10 minuts i un seguit de dinàmiques de participació.​

Consulta les ofertes i inscriu el teu CV aquí.

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya