Coneix el programa de la Setmana del Talent Audiovisual

La Setmana del Talent Audiovisual ofereix taules rodones, conferències i estudis de cas dels èxits d'aquest últim any.

La quarta edició posa el punt de partida en la conferència inicial “La Televisió no televisiva. Producció de continguts digitals” on es reflexionarà sobre els beneficis i l’impacte en l’audiència de l’aposta pels continguts digitals dels canals televisius. La taula rodona a càrrec de Beteve, CCMA, RTVE i Arte tindrà lloc el 20 de novembre a les 10h a la Sala Raval del CCCB.

La programació també compta amb la conferència “Minoria Absoluta, de Polònia a la guerra civil en colors” on la productora explicarà la seva adaptació cap a nous continguts fins arribar a “Espanya en dues trinxeres, la guerra civil en color”, el llargmetratge documental que els ha posicionat com a pioners en el treballs de l’acoloriment d’arxius audiovisuals originals en blanc i negre. La conferència tindrà lloc el 20 de novembre a les 19h a la Sala Raval de CCCB.

Comptarem també amb l'equip del laboratori de formats de la CCMA, Miquel Garcia i Manel Raya, que ens faran un recull d'aquells programes que marquen tendència a les televisions de tot el món, en la sessió, que tindrà lloc el dimecres 21 de novembre a les 17h al CCCB podrem conèixer quins són els formats televisius que estan triomfant arreu, i compartir amb els ponents si aquests son interessants per la nostra audiència.

L'estudi de cas d'aquest any es centra en el programa "Preguntes Freqüents", l'equip de direcció i producció del programa ens explicarà els secrets de produir un programa d'exit al voltant de l'actualitat informativa el 21 de novembre a les 19h a la Sala Raval del CCCB.

Una nova activitat que s'inclou en el programa aquest any és el "Meet the experts" una sessió en que volem conèixer diferents professionals per que ens mostrin la seva feina i la seva experiència en el sector audiovisual. En aquesta ocasió parlarem amb 4 guionistes, l'Ana Boadas, la Nuria Parera, l'Oriol Jara i l'Alberto Marini el proper 22 de novembre a les 19h a la Sala Raval.

També podrem conèixer els projectes nascuts de la primera edició del Pacte del Talent. El pacte del talent neix amb l’objectiu de connectar les noves promocions de professionals amb projectes emergents de les arts escèniques i promoció cultural. Aquest enllaç permet al professional de l’audiovisual tenir una primera experiència professional i al projecte emergent disposar d’una peça audiovisual professional com a carta de presentació del seu talent. La mostra d’aquests treballs audiovisuals realitzats en la primera edició tindrà lloc el dilluns 20 de novembre a les 17h a la Sala Raval de CCCB.

Totes les activitats i conferències tenen lloc a la Sala Raval del CCCB.

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya