El Pitching Audiovisual, de gran qualitat, posa fi a la Setmana del Talent

El Pitching Audiovisual Universitat-Indústria ha finalitzat avui divendres la Setmana del Talent Audiovisual 2018. En total, s'hi han presentat un total de 23 projectes creats per joves talents del món de l’audiovisual.

Els projectes seleccionats per al Pitching són els millors treballs de final de grau presentats pels alumnes de 19 universitats de comunicació durant el curs 2017-18. En aquesta edició hem comptat amb la presència de 9 centres catalans, dos internacionals (Zagreb i Copenhaguen) i dos espanyols (València i País Basc).

Els pitchings s’han dividit en dues jornades; durant la primera s’han presentat 8 projectes de ficció i 5 de noves finestres i en la segona i última, 5 de no ficció i 5 de formats televisius. Els membres de la taula, en ambdós dies, han quedat molt sorpresos per l’alt nivell dels projectes d’aquest any i han animat als joves talents a continuar treballant per desenvolupar el seu potencial. Després de les dues sessions de presentació, els participants han assistit en un one to one amb les productores per establir els primers vincles de possibles negocis.

El dijous a la tarda va tenir lloc un taller de guió amb els professionals Alberto Marini, Ana Boadas, Nuria Parera i Oriol Jara. Aquesta nova activitat dins la Setmana del Talent Audiovisual sorgeix de l'interès mostrat per part dels estudiants en altres edicions d'aprofundir en el món del guió.

Després de quatre dies intensos de conferències, tallers i pitchings, donem per tancada la quarta edició d'aquest esdeveniment referent dins del sector audiovisual i universitari. Pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona han passat a prop d’un miler de persones, entre les quals hem pogut comptar amb la presència d’autoritats, de professionals reputats del sector i de joves talents que trepitgen fort i trenquen esquemes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos-hi i fins la propera!

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya