Setmana del talent 2019: Del 19 al 22 de novembre

Un any més, el Clúster Audiovisual de Catalunya organitza la Setmana del Talent Audiovisual, trobada que se celebrarà del 19 al 22 de novembre al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona).

En aquesta cinquena edició, la Setmana del Talent Audiovisual, manté la proposta d'activitats d'altres edicions i comptarà amb conferències, master class, espais de networking i l'activitat principal, el Pitching Audiovisual Universitat - Industria.

Durant les darreres edicions s'han presentat gairebé 80 projectes, dels quals un 40% han estat produïts o es troben en fase de producció. Un dels projectes que ha passat pel pitching, i que actualment podem veure cada dilluns a la televisió és "Les de l'hoquei", una sèrie que es va presentar l'any 2016 i va cridar l'atenció de productors i de TV3, concretament de Brutal Media que va decidir produir la sèrie.

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya