Busques feina?


El Mercat de Nous Professionals és el teu lloc. Des del Clúster Audiovisual de Catalunya, juntament amb Barcelona Activa, organitzem el dia 20 DE NOVEMBRE una nova edició del Mercat de Nous Professionals, dins de la Setmana del Talent Audiovisual. Allà podràs conèixer empreses del Sector Audiovisual, que busquen professionals com tu. En aquest espai tindràs l'oportunitat de presentar-te a elles directament.

COM PARTICIPAR?

Per participar en la jornada t'has d'inscriure en aquest link. Un cop rebuts els currículums, Barcelona Activa, farà una pre-selecció dels currículums que més s'ajustin als perfils i les ofertes de feina, i es posaran en contacte amb els seleccionats. Si ets un dels seleccionats, el dia 20 de novembre, hauràs de venir a la Sala Raval del CCCB, on tindran lloc les entrevistes personals.

Molta sort!

Setmana del Talent Audiovisual

Montalegre, 5 

Barcelona 08001

Oficina

Via Laietana 32-34, 4ª 

Barcelona 08003

Telf: 932504356

Bases legals I @ 2018 Clúster Audiovisual de Catalunya